Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εντυπωσιακή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Λεόντιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, συνεχίζει το οδοιπορικό της στο νομό συνομιλώντας με τους πολίτες και τελευταίος σταθμός ήταν χθες το πρωί το Λεόντιο.

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση κατοίκων του χωριού, ο Πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης, χαιρέτισε τους πολίτες γιατί με την αγωνιστική τους ψήφο στις εκλογές της 21ης Μαϊου, ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία, μετά από πολλά χρόνια, πρώτη και κυρίαρχη δύναμη στο Λεόντιο.

Εισηγήσεις έγιναν από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αντώνη Κουνάβη και τους υποψηφίους βουλευτές Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα και Αθηνά Τραχήλη, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- υπογράμμισαν:

“Στο νομό μας, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι πάλι άδεια. Ξεκινήσαμε πριν από  δύο εβδομάδες από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: Ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα. Πρέπει όλες και όλοι να πάμε να ψηφίσουμε παντού στην Ελλάδα και πιο υψηλό αποτέλεσμα στην Αχαΐα. με τον ίδιο ενθουσιασμό για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί αν έχουμε περισσότερα κόμματα στη Βουλή, να ανέβει ο πήχης της αυτοδυναμίας. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη των εκλογών η χώρα θα έχει μια σταθερή Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.

Ουσιαστικά μία πρόταση διακυβέρνησης υπάρχει. Μόνο η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Η Αντιπολίτευση φρόντισε να βγει από αυτό το παιχνίδι, αφού μας λένε ότι δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας και διαγωνίζονται για τα αντιπολιτευτικά πρωτεία. Εδώ από το Λεόντιο του απαντάμε: «Κάντε εσείς τη δική σας τη δουλειά, αλλά θυμηθείτε ότι στις εκλογές οι πολίτες ψηφίζουν για Κυβέρνηση και όχι για Αντιπολίτευση».
Σε όσους ισχυρίζονται ακόμα και σήμερα ότι δεν θέλουν η Νέα Δημοκρατία να είναι παντοδύναμη, -είναι το καινούριο αυτό τροπάριο το οποίο ακούμε από την Αντιπολίτευση- τους απαντάμε πολύ απλά με μία φράση: Παντοδύναμος είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός αποφασίζει για το ποιοι θα τον κυβερνήσουν και δεν νοείται κανείς να αμφισβητεί τη βούλησή του.

Τελικά αγαπούν εξίσου τους φόρους στην Αντιπολίτευση, είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι ΠΑΣΟΚ. Και μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούν το σύνθημα. Το «Πρόεδρε έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε έλα με φόρους». Η Νέα Δημοκρατία φόρους δεν θέλει. Κόψαμε τους φόρους, όπως είχαμε δεσμευτεί και ταυτόχρονα πέτυχε η κυβέρνηση τους δημοσιονομικούς της στόχους.

Η μεγάλη λαϊκή προοδευτική Παράταξη της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία. Πάντα στηρίζει τους πιο αδύναμους και πάντα δίνει μεγάλη έμφαση στα εθνικά ζητήματα. Την προηγούμενη τετραετία ισχυροποίησε τη θέση της Ελλάδας. Παρέλαβε μία χώρα ξέφραγο αμπέλι και σήμερα η Ελλάδα φυλάσσει τα σύνορά της και στη θάλασσα και στη ξηρά. Ενισχύεις τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση από την Πατρίδα μας, των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35”.

Κλείνοντας την εισήγηση του ο κ. Κουνάβης, παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την αγροτική ανάπτυξη και τη στήριξη των κτηνοτρόφων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις των πολιτών στις οποίες απάντησαν οι τρεις ομιλητές.

Τον υποψήφιο βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, εκπροσώπησε στη συγκέντρωση, ο συνεργάτης του κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, ενώ στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας από το Λεόντιο.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement