Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μύκονος: Πώς στήθηκε το ξέφρενο πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα – 10 συλλήψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το ξέφρενο πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα στη Μύκονο, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας οι συλληφθέντες ανέρχονται σε 10.

Όπως αναφέρει η αστυνομία οι συλληφθέντες είναι η διαχειρίστρια της βίλας, το προσωπικό παροχής υπηρεσιών και ένας πελάτης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων  λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών, διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Η αστυνομία είχε λάβει ενημέρωση πως στο συγκεκριμένο πάρτι θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών και είχε αποφασίσει να επέμβει με μία ξαφνική και καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Πώς στήθηκε το πάρτι

Το in αποκαλύπτει πώς στήθηκε το συγκεκριμένο πάρτι, το οποίο ήταν το πρώτο για φέτος σε βίλα του νησιού και απευθυνόταν αποκλειστικά σε Έλληνες καθώς δεν υπήρχαν αλλοδαποί «πελάτες».

Οι πληροφορίες για το πάρτι δίνονταν μέσω Instagram από τον διοργανωτή και υπήρχαν δύο κατηγορίες προσκλήσεων οι απλές που κόστιζαν 50 ευρώ και οι VIP με τους συμμετέχοντες στο πάρτι να παίρνουν και το ανάλογο βραχιολάκι.

Λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, σημειώθηκε η ξαφνική και μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη βίλα στο βόρειο τμήμα της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα 40 αστυνομικοί, παρουσία του διοικητή Α.Τ. Μυκόνου καθώς και εισαγγελέα, εισέβαλαν στη βίλα όπου εντόπισαν ναρκωτικά σε διάσπαρτα σημεία της βίλας, ενώ και ένας εκ συλληφθέντων είχε πάνω του.

Η αστυνομία κατάσχεσε κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων και τέσσερα φιξάκια κοκαΐνης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης επιμελώς κρυμμένα στον υπαίθριο χώρο της βίλας, έτοιμα προς διάθεση.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών για τα παράνομα πάρτι αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα με αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες και άλλα μέρη της Ελλάδας να κατακλύζουν το νησί για τον σκοπό αυτό.

Παράλληλα οι Αρχές εξετάζουν αν το συγκεκριμένο πάρτι είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 4 Ιουνίου 2023) πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δέκα ημεδαποί μετατροπή πολυτελούς κατοικίας σε υπαίθριο χώρο νυχτερινής διασκέδασης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον διοργανωτή της εκδήλωσης, τη διαχειρίστρια του χώρου-κατοικίας, το προσωπικό παροχής υπηρεσιών και ένα πελάτη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων  λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών, διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων και αξιοποίησης δεδομένων διαπιστώθηκε ότι σε περιοχή της Μυκόνου πολυτελής κατοικία (βίλα) είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, ενώ παράλληλα με αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονταν προσκλήσεις σε ενδιαφερομένους πελάτες.

Αφού προσδιορίστηκε το σημείο που βρισκόταν η βίλα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε αφενός μεν η διεξαγωγή παράνομου πάρτι και αφετέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήρες σύστημα αναπαραγωγής-ενίσχυσης ήχου και ελέγχου φωτορυθμικών
  • Κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων
  • 4 φιξάκια κοκαΐνης και 3 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης επιμελώς κρυμμένα στον υπαίθριο χώρο της βίλας, έτοιμα προς διάθεση».

IN.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement