Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Οι Παλαίμαχοι Πάτρας 1-1 με τη Λάρισα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το χάρηκαν με την ψυχή τους, οι Παλαίμαχοι Πάτρας και ο Συνδέσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Παλαιμάχων Λάρισας, καθώς σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Προσφυγικών ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Στασινόπουλο στο 30ο λεπτό για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Κατσιούλη στο 45ο λεπτό. Οι Παλαίμαχοι της Πάτρας είχαν δοκάρι με τον Χαρδαλιά στο 50ο λεπτό.

Πριν την έναρξη του φιλικού αυτού αγώνα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μ. Γαραζανάκης προσέφερε στον πρόεδρο των Παλαίμαχων Πάτρας Τ. Λαμπρόπουλο ως δώρο προτομή αλόγου, ενώ ο αρχηγός Χρήστος Μικές τους παρέδωσε ιστορικό λάβαρο του συλλόγου. Μετά το πέρας του αγώνα, η αποστολή της Λάρισας, δεξιώθηκε σε παραλιακό μαγαζί.

Οι παίκτες της Λάρισας στο μεταξύ, στις 9-10/6 θα δώσουν τουρνουά ποδοσφαίρου στα Τέμπη, με τη συμμετοχή των Δήμου Λάρισας και Τεμπών, καθώς και των Άρη Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Κέρκυρας και φυσικά παρόντες θα είναι και οι Παλαίμαχοι Τεμπών.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ:  Μήλας, Γεωργαντόπουλος, Φερτάκης, Κοτσαύτης, Φωτιάδης, Διονυσόπουλος, Μπούρδος, Μικές, Τσίμπιτσης, Στασινόπουλος, Χαρδαλιάς. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κάντζαρης, Δελαπόρτας, Δούβρης, Καρμακόλιας, Αποστολόπουλος, Παναγόπουλος, Τεγκελίδης, Μυλωνάς, Αλεξανδρόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκούλιος, Μπακαβός, Τσιμπουκλής, Λαούτης, Ζάχος, Κόντης, Μπακαρτζής, Γαλατσίδας, Μικερτζής, Κατσιαούλης, Δοξαράς.

 Τάσος Αγγελόπουλος

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement