Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Μπόδγανος έκανε χειρότερα από μένα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Τάκης Καραγκούνιας στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Μάλιστα δεν έλειψε και η ένταση με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Νίκο Παρτσώλη.

«Γνωρίζω ποιος είσαι, είσαι εσύ που με κράζεις συνέχεια. Για πες…», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο Νίκος Παρτσώλης του απάντησε: «Εσύ πώς το ξέρεις;» και ο Τάκης του είπε: «Πολλά ξέρω».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στον τσακωμό του με τη Μελίνα αποδίδοντας την κριτική που δέχτηκε για μια ατάκα του σε παρεξήγηση. «Θα αποχωρούσα ή εγώ ή η Μελίνα. Είναι πλέον θέμα δημοφιλίας το Survivor και όχι ποιος πετάει καλύτερα τα μπαλάκια ή ξέρει να επιβιώνει. Έχω ζητήσει συγγνώμη στη Μελίνα, γιατί είχαμε τσακωθεί και της είχα μιλήσει πολύ έντονα. Άλλα ήθελα να πω και άλλα κατάλαβε η Μελίνα. Της είπα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο. Εγώ ήθελα να της πω να μη συγκρίνει τον εαυτό της με ένα 12χρονο κορίτσι, ότι είναι ενήλικας και άλλοι άνθρωποι στην ηλικία της έχουν οικογένειες. Η Μελίνα κατάλαβε άλλα και άρχισε να κλαίει, δεν εννοούσα αυτό και ποτέ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο».

Παράλληλα κατηγόρησε ανοιχτά για… κλοπή φαγητού τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο: «Ο Ηλίας Γκότσης έκανε πράγματα που δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Γκότσης έδινε φαγητά στον Μπόγδανο, αλλά ο Γκότσης πιάστηκε. Όλοι ξέρουν ποιος έχει γράψει τη λίστα. Είχα φάει κι εγώ από τον Γκότση, χωρίς να ξέρω από που ήταν. Σίγουρα ο Μπόγδανος έχει κάνει χειρότερα από μένα, έχει παραβεί τους κανόνες. Εννοείται ότι ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια σχέση με τον Γκότση εκτός παιχνιδιού. Να είναι καλά, αλλά δεν θέλω καμία επαφή μαζί του».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παρτσώλης τον ρώτησε για το περιστατικό που πέταξε άμμο στη Στέλλα, αλλά και την γρατζουνιά στον Νίκο Μπάρτζη. «Δεν υπάρχει αυτό που λέτε, ότι έριξα άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας. Οι κάμερες το δείχνουν όπως θέλουν. Κρατάω κρίκους ή τσουβάλια και τα πέταξα κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέταξα άμμο στη Στέλλα, το θυμάμαι καθαρά αυτή τη στιγμή. Η τηλεόραση τα παρουσιάζει όπως θέλει», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας. Σε εκείνο το σημείο, προβλήθηκε στην εκπομπή το σχετικό στιγμιότυπο, «αδειάζοντας» τον Τάκη Καραγκούνια για όσα είπε για το περιστατικό.

Ο Νίκος Παρτσώλης του είπε: «Στον αγώνα με τον Μπάρτζη, σε είδαμε να του γρατζουνάς την πλάτη. Στο συμβούλιο μετά μάς έδειξες την πλάτη σου, λέγοντας πως ο Μπάρτζης σε γρατζούνισε, ενώ η κάμερα σε καταγράφει να τον γρατζουνάς εσύ. Κι εδώ κατέγραψε λάθος η κάμερα;».

«Επειδή βλέπω ότι παίζετε πολύ καλά τον Νίκο Μπάρτζη… Άκουσέ με, Νίκο. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται», σχολίασε ο Τάκης. «Πώς το ξέρεις, ενώ είναι η πρώτη σου επικοινωνία με τον έξω κόσμο;», απάντησε ο Παρτσώλης. «Τι εννοείς τώρα; Θες να μου πεις ότι έχω κάποια επικοινωνία ή οτιδήποτε; Είμαι ο μόνος που ουρλιάζει για όλο αυτό και τώρα πας να μου προσάψεις κάτι; Ελπίζω να παίξεις αυτά στο μοντάζ και όχι όπως θέλετε», συνέχισε ο Καραγκούνιας.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως «δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση στην Εύη. Αυτό είναι ένα φρικτό ψέμα του Γκότση».


Ροή ειδήσεων

Advertisement