Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Χειρουργήθηκε στο Ανόβερο η 12χρονη Νικολία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 12χρονης Νικολίας από την Πάτρα που ταξίδεψε ως το Ανόβερο προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η μητέρας της Ιωάννα Μπακοπούλου, «είμαστε δυνατές είμαστε νικήτριες!!! Όλα πήγαν τέλεια με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας και τα θαυματουργά χέρια των γιατρών της Γερμανίας!!!!Η Νικολία μας αναρρώνει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι γιατροί έχουμε βέβαια και την αποκατάσταση μπροστά μας αλλά είμαστε ευγνώμονες για το αποτέλεσμα!!!Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας που συμβάλλατε για αυτό το αποτέλεσμα!!!!Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!».

Χάρη στην τεράστια κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων από την τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα το υπέρογκο ποσό των 85.327 ευρώ για το ταξίδι ζωής στο Ανόβερο.

Να θυμίσουμε ότι το παιδί αντιμετωπίζει ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αφού όσο μεγαλώνει προκαλεί συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, γεγονός που μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement