Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Τέσσερα κλιμάκια από σήμερα στη μάχη των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, με τέσσερα κλιμάκια, ξεκινά από σήμερα Τρίτη 6/06/2023 καθημερινά και μέχρι τις 24 Ιουνίου, επισκέψεις – συναντήσεις με φορείς και συλλόγους και παράλληλα περιοδείες σε ολόκληρο το Νομό.

Ειδικότερα, τα τέσσερα κλιμάκια,  θα κινηθούν ως εξής:

O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιώτα Παυλοπούλου, θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν (6:00 μμ) με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο εκλογικό κέντρο Αιγίου και στη συνέχεια μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας Βασίλη Σταθακάρο και στελέχη της οργάνωσης, θα περιοδεύσουν στο εμπορικό κέντρο Αιγίου.

Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο, θα συναντηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 6:30 με Ιδιοκτήτες Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων και Καταστημάτων Εστίασης, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσουν και θα συνομιλήσουν με πολίτες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Νιφορέικα (καφενείο Νίκου Παρασκευόπουλου 7:00 μμ), Βίδοβα (ταβέρνα Δημητράκη, 7:45 μμ), Λιμνοχώρι (καφενείο Μιλτιάδη Χρυσανθόπουλου 8:30 μμ) και Λακκόπετρα (καφενείο Χρήστου Αλατζά 9:15 μμ).

Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα συναντηθούν στις 10:00 το πρωί με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα, ενώ στις 11:00 θα επισκεφτούν το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών όπου θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο και το ΔΣ και παράλληλα θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του. Το απόγευμα, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων και θα συναντηθεί με πολίτες στην Αργυρά (καφενείο Φερτάκη 8:00 μμ) και στα Σελά (καφενείο Λαγού 8:45μμ).

Τέλος, κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, θα συνεχίσει για τρίτη ημέρα, την περιοδεία του στα δημοτικά διαμερίσματα των πρώην Δήμων Βdραχνείκων και Παραλίας, διανέμοντας φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία 2023-2027 καθώς και προσκλήσεις για τη μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αυτή την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement