Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν με δέχθηκαν σε ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay»

Δημοσιεύθηκε

στις

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μάρκελλος Νύκτας και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια ενώ αποκάλυψε μια ιστορία και για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτός σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

«Μικρός όταν ήμουν, στην Κωνσταντινούπολη, πήγαινα στο Ζωγράφειο σχολείο, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα πήγα πάλι σε ιδιωτικό σχολείο, οι γονείς μου δεν ήταν ευκατάστατοι αλλά η μαμά μου επέμενε να πάω εκεί και έκανε τα πάντα για να πάω. Είχα δυσλεξία, αλλά την ανακάλυψα αργότερα γιατί εκείνα τα χρόνια δεν το γνώριζε ο κόσμος. Παρόλα αυτά έγραφα τις ωραιότερες εκθέσεις», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

«Είχα μια δασκάλα στο γυμνάσιο η οποία ήταν μισή Ρωσίδα μισή Ελληνίδα. Τότε της πήγαινα τρομερές εκθέσεις που έγραφα μου τις διόρθωνε και με αγαπούσε πάρα πολύ. Πριν αποφοιτήσω φωνάζουν την μαμά μου στο σχολείο και της λένε ότι δεν θα με δεχτούνε, ενώ ήταν ιδιωτικό σχολείο. Δεν με δέχτηκαν γιατί ήμουν gay και με έδιωξαν. Η μητέρα μου ήταν πολύ υποστηρικτική, δεν την ευχαριστούσε όλο αυτό, αλλά ήταν δίπλα μου. Η δασκάλα μου τότε με πήγε σε άλλο σχολείο και αποφοίτησα εκεί. Δέχτηκα απίστευτο bullying από τους καθηγητές», πρόσθεσε ο Μάρκελος Νύκτας.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement