Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Διεθνή

Ο Mellow, η τελευταία του βόλτα και το σπαρακτικό σημείωμα σε όλα τα γραμματοκιβώτια της γειτονιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

O Mellow δεν είναι απλά ο καλύτερος φίλος ενός ανθρώπου, αλλά μιας ολόκληρης πόλης.

Ο γλυκύτατος σκύλος περπατούσε μαζί με τον ιδιοκτήτη του, Kevin Curry στους δρόμους της γειτονιάς του στη Πενσυλβάνια, δύο φορές την ημέρα από τον Σεπτέμβριο του 2019.

O Mellow πρόσφατα διαγνώστηκε με λέμφωμα που εξαπλώνεται γρήγορα κι έτσι ο Kevin αποφάσισε να τον βγάλει για μία τελευταία βόλτα προτού τον αποχαιρετίσει για πάντα.

«Είναι μια συγκινητική και σπαρακτική ιστορία» λέει στη New York Post κάτοικος της περιοχής.

Ο Kevin θέλοντας να ενημερώσει τους γείτονές του για την τελευταία βόλτα του αγαπημένου τους Mellow, άφησε ένα σπαρακτικό σημείωμα σε όλα τα γραμματοκιβώτια της γειτονιάς.

«Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωριζόμαστε, κάνατε τη ζωή μου τόσο πλούσια όσο δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ένας σκύλος», «έγραψε» ο Mellow στο συγκινητικό σημείωμα προς τους γείτονές του.

πηγή: twitter/dog_rates

Και συνεχίζει: «Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσο στοργικούς γείτονες και ζω σε μια κοινότητα που φροντίζει ο ένας τον άλλον τόσο καλά. Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς θα ‘φύγω’, αλλά κάθε μέρα τις τελευταίες εβδομάδες ήταν ένας αγώνας για μένα να κυκλοφορώ στη γειτονιά όπως παλιά».

»[Θα ήθελα] να σας αποχαιρετήσω πρόσωπο με πρόσωπο εάν είστε διαθέσιμοι. Βγες έξω να με χαϊδέψεις στο κεφάλι ή να τρίψεις την κοιλιά μου και θα είμαι για πάντα ευγνώμων» καταλήγει. 

Το σημείωμα περιελάμβανε έναν χάρτη της διαδρομής και 5 δολάρια για να αγοράσουν ένα δώρο για τον Mellow  ή να τα διαθέσουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το σημείωμα του Mellow

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τη μάζωξη ιδιαίτερα μελαγχολική.

«Κάποιοι τον χάιδευαν και του έδιναν λιχουδιές. Άλλοι στέκονταν απλώς πίσω και έκλαιγαν για να μην στεναχωρήσουν τον Kevin».

Είπε πως η γειτονιά έδωσε τον καλύτερο αποχαιρετισμό που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ο Mellow και ο Kevin.

«Μέχρι και δωρεάν παγωτό έφαγε από το τοπικό παγωτατζίδικο» ανέφερε γείτονας.

Όλοι λένε πως παρά την ασθένειά του, ο Mellow έζησε υπέροχα χρόνια δίπλα στον Kevin.

«Όταν τον υιοθέτησε του χάρισε τις καλύτερες ημέρες του. Και μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε πως ήταν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου».

in.gr

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement