Connect with us

Αθλητισμός

Β΄ Κατηγορία: Παλικαρίσια παραμονή για τον Κρίνο 4-1 την Αργυρά

Published

on

Την παραμονή στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας και μάλιστα με παλικαρίσια ανατροπή πανηγύρισε ο Κρίνος, καθώς υπέταξε 4-1 την Αργυρά σε αγώνα μπαράζ, που διεξήχθη στο γήπεδο των Προσφυγικών, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο αγώνας λίγο έλειψε να «τιναχτεί» στον αέρα, καθώς θερμόαιμοι φίλαθλοι πέταξαν μπουκάλια στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος και οι βοηθοί του Αναστάσιος Παλούμπης, Γιώργος Βασιλόπουλος να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι διακόπηκε για πάνω από μια ώρα κι έπειτα άρχισε εκ νέου με την παρουσία αστυνομίας. Η Αργυρά προηγήθηκε 1-0 με τον Καψή στο 4ο λεπτό, για να βρει δίχτυα ο Κρίνος στο 15ο λεπτό με τον Κόλλια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 25ο λεπτό ο Κουκής για λογαριασμό της Αργυράς σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι, για να δώσει προβάδισμα στον Κρίνο ο Κοντοσώρος σε 2-1 στο 27ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο Κρίνος αν και βρέθηκε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαχαίρα (55ο) με δεύτερη κίτρινη, ήταν «καταιγιστικός» και με δύο προσωπικά τέρματα του Μάριου Σοφιανού στο 67ο και 70ό λεπτό αντίστοιχα, άλλαξε άρδην την κατάσταση, καθώς έδωσε δύο γκολ «αέρα» στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 4-1 και την οδήγησε έτσι στην παραμονή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργυρά έμεινε κι αυτή με δέκα παίκτες στην εκπνοή, καθώς αποβλήθηκε ο Ρώτας με κόκκινη κάρτα.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement