Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη “Γ”: «Αυτοδύναμη Ν.Δ. για την οικοδόμηση της ισχυρής Ελλάδας»

«Η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στη Πάτρα ήταν ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για οικονομική ανάπτυξη σταθερότητα, ομαλότητα, ασφάλεια σε όλα τα εθνικά και κοινωνικά πεδία με συναινέσεις χωρίς κομματικές παρωπίδες. Αυτό είναι το μήνυμα που κομίζει με την έλευσή του σήμερα στην Αχαΐα, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στην «Γ».

Επί των ημερών του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ.Χρυσοχοΐδης έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην δρομολόγηση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας στις εγκαταστάσεις του ΚΕΤχ και κάνει λόγο για ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής, ενώ θέτει ως μείζον ζήτημα για την χώρα την πολιτική ασφάλεια για να εφαρμοστούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να συνεχιστεί η προσπάθεια για την αλλαγή σελίδας της χώρας.

-Kύριε Χρυσοχοΐδη έρχεστε σήμερα στην Αχαΐα, η οποία από κάστρο του ΠΑΣΟΚ παλιότερα και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου έγινε «γαλάζια» σηματοδοτώντας μια ιστορική νίκη για τη ΝΔ. Τι συνέβαλε κατά την γνώμη σας σε αυτό το αποτέλεσμα;

Το καλοκαίρι του 2019, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε έναν σαφή και ξεκάθαρο στόχο. Να εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που θα επέτρεπαν στην Ελλάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος που δημιούργησε μια δεκαετία οικονομικής κρίσης. Ήταν και παραμένει, ένας στόχος εθνικός, που ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια. Τέσσερα χρόνια αργότερα, με τα θετικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής να έχουν γίνει αισθητά σε όλη τη χώρα, ακόμα και εκείνοι που στην αρχή ήταν δύσπιστοι, πείστηκαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφαρμόζει μια πολιτική πραγματικά εθνική και κοινωνικά δίκαιη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement