Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης από την Πάτρα: «Στις 25/6 δίνουμε την τελική απάντηση με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία»

Δημοσιεύθηκε

στις

O πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, ομιλία στο «Σταυροπούλειο» των Βραχναιίκων, ενώπιον εκατοντάδων τοπικών στελεχών της ΝΔ, αλλά και πολιτών.

Στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας, ο κ. Χρυσοχοίδης θυμήθηκε την επανεκκίνηση της Ολυμπίας Οδού που έγινε επί υπουργίας του ως υπουργού Υποδομών στη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά και το δικό του σχέδιο για κατασκευή της Πατρών – Πύργου, που όπως τόνισε, ακύρωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας τον οδικό άξονα σε αδιέξοδο μέχρι να επιστρέψει η ΝΔ και να θέσει σε εκκίνηση το έργο.

Ο πρώην υπουργός επεσήμανε ακόμη, ότι στις 25 Ιουνίου θα δοθεί η τελική απάντηση για μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, σημειώνοντας: «Κανένα πισωγύρισμα! Θέλουμε να πάμε μπροστά και θα πάμε!»

Καλωσορίζοντας τον πρώην υπουργό, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου και εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για το γεγονός πως η ΝΔ έγινε πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαΐα, σχεδόν μετά από 50 χρόνια.


Ροή ειδήσεων

Advertisement