Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με επιτυχία η συναυλία του UPFM με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στον κήπο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Τμήμα Πολιτισμού Π.Ε. – Αχαΐας, διοργάνωσε, με είσοδο ελεύθερη, μουσικό Φεστιβάλ σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών UPFM. Συμμετείχαν καλλιτέχνες & μουσικά σχήματα από την εγχώρια & τοπική ανεξάρτητη σκηνή. Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν οι SneakyMustard, η PielFluida, οι Sworr. και η NalyssaGreen.

Η πολιτιστική ομάδα του UPFMευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Τμήμα Πολιτισμού Π.Ε. – Αχαΐας για την οικονομική και οργανωτική βοήθεια της σε έναν εγχείρημα που είχε ως στόχο την στήριξη της τοπικής και όχι μόνο Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ευχαρίστησε επίσης το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα για τη δωρεάν παραχώρηση του προαύλιου χώρου του οικήματος, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τμήμα Σαμαρειτών Πάτρας, για την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και τους υποστηρικτές του Μουσικού Φεστιβάλ (ΤΙΤΑΝ, Ποτοποιία Πιλαβάς, PatrasBroadband και efood).

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement