Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό- Από την Αχαΐα ο 37χρονος που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ, νεκρός από τις σφαίρες και ο κουνιάδος του

Δημοσιεύθηκε

στις

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς (ένας εκ των οποίων με καταγωγή από το Αίγιο) που έγινε την Τετάρτη (07.06.2023) στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.
Στο σημείο στον Κορυδαλλό όπου έγινε -η μαφιόζικου τύπου- εκτέλεση έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εντόπισαν άνδρα νεκρό μέσα σε IX θωρακισμένο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, γαζωμένο από σφαίρες. Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Η άγρια επιχείρηση των δραστών διήρκεσε 2 λεπτά.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ εντός υπογείου γκαράζ βρέθηκε και δεύτερος άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος.Οι δράστες της επίθεσης άνοιξαν πυρ χρησιμοποιώντας δύο καλάσνικοφ διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επί τόπου βρέθηκαν πάνω από 45 βολίδες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι δολοφόνοι έκαψαν το όχημα στον Σκαραμαγκά για να σβήσουν τα ίχνη τους.ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Greek Mafia πόλεμος πάλι, βασικά ποτέ δεν σταμάτησε. Νεκρός ένας Αιγιώτης, ο οποίος ήταν το πρωτοπαλίκαρο του πρώην Βασίλη Στεφανάκου και εξελίχθηκε σε “διάδοχος” του άλλου μεγάλου της νύχτας. – Του έστησαν ενέδρα θανάτου στον Κορυδαλλό- Δέχτηκε πυροβολισμούς από καλάσνικοφ- Οι εκτελεστές επέβαιναν σε τζιπ – Υπάρχει και δεύτερο θύμα, είναι ο κουνιάδος

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στις 23.20 το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Σοφίας Βέμπο, στον Κορυδαλλό. Με θύματα δύο άνδρες. Ξεκινάμε με τον 38χρονο Β.Ρ. Η φιγούρα του είναι πασίγνωστη στους εργαζόμενους της νύχτας.Ποιος είναι το δεύτερο θύμα στο ξεκαθάρισμα ;Ο κουνιάδος του πρώτου, ο οποίος το καλοκαίρι είχε παντρευτεί την αδερφή του πρώτου. Είχε τραγουδήσει ο Δήμος Αναστασιάδης και η Βασιλική Νταντά.

Ολα συνέβησαν όταν οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώτο άνδρα μέσα στο όχημα που επέβαινε, μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια το δεύτερο θύμα το οποίο επέβαινε σε άλλο όχημα, μάρκας Smart, επιχείρησε να διαφύγει και κρύφτηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας. Ωστόσο οι δράστες τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν στο σημείο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement