Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Σε λίγο η κηδεία του – Τα δύο αντικείμενα που θα βάλουν μέσα στο φέρετρο του

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες κι η κόρη του, Αννούλα αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», μέσα στο φέρετρο του τραγουδιστή θα βάλουν δύο αγαπημένα του αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να βάλουν μαζί του το αγαπημένο του μικρόφωνο, καθώς και ένα τετράδιο που είχε κατά τα παιδικά του χρόνια.

«Θα τον θάψουμε με το άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο, γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του, αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν το “με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”. Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως κι ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο. Το είχε, όταν ήταν 15 ετών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει, όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δύο χρόνια», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν θα βγάλει κάποιος λόγο για τον τραγουδιστή, η Αννούλα Φλωρινιώτη ανέφερε: «Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου, θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement