Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών στο εκλογικό της Ν.Δ-Ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. για το περιστατικό-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαμαρτυρία έξω από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε ομάδα ατόμων που πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Τα άτομα πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα υπέρ της αποφυλάκισης του απεργού πείνας, αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στο σημείο, με την κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου να διακόπτεται για είκοσι περίπου λεπτά. Οι συγκεντρωμένοι, αποχώρησαν, λίγη ώρα αργότερα.

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για το περιστατικό:

Με αφορμή την απόπειρα κατάληψης του εκλογικού κέντρου Πάτρας της Νέας Δημοκρατίας από τους «γνωστούς – άγνωστους» από την ΔΕΕΠ εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

Oι «γνωστοί άγνωστοι» μπαχαλάκηδες επιχείρησαν πριν από λίγο να κάνουν κατάληψη στο Εκλογικό Κέντρο Πάτρας της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα. Στόχος τους ήταν να εισβάλουν στο εκλογικό κέντρο, στο οποίο βρίσκονταν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μέλη της οργάνωσης και εθελοντές, οι οποίοι και τους απώθησαν. Εξύβριζαν τα μέλη της ΝΔ που δημιούργησαν μια αλυσίδα προστασίας στην είσοδο του εκλογικού κέντρου, επιχείρησαν να πετάξουν μπογιές για να καταστρέψουν το εκλογικό κέντρο και να προπηλακίσουν τα 40 στελέχη και εθελοντές που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Η κοινωνία των ενεργών πολιτών, τους έχει περιθωριοποιήσει. Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας και τα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για μια άλλη Ελλάδα. Η απάντηση μας σε αυτούς είναι ίδια.

Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται από τέτοιες ενέργειες.

Δεν μας φοβίζουν. Δεν μας τρομοκρατούν.

Προχωράμε ενωμένοι, δυνατά, τολμηρά και μπροστά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement