Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Υπόθεση «γκραν γκινιόλ» η προσφυγή του Στάθη Ρόκα

Published

on

Υπόθεση «γκραν γκινιόλ» αποδεικνύεται για την Παναχαϊκή η προσφυγή του τέως ποδοσφαιριστή της κοκκινόμαυρης ομάδας Στάθη Ρόκα, καθώς έως αυτή την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης δεν είχε τακτοποιήσει την οφειλή -που ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ- κάτι που εάν δεν γίνει μέχρι τις 23:55 της 8ης Ιουνίου και δεν σταλεί σε διάστημα πέντε λεπτών η απόδειξη εξόφλησης, τότε αυτόματα, ενεργοποιείται η απόφαση του μείον τρία.

Όμως το… άγχος του επικεφαλής δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται, καθώς εάν δεν πληρωθεί ούτε σε διάστημα δέκα ημερών, τότε θα αρχίσει κι άλλο μείον τρία που καθημερινά θα μεγαλώνει. Βέβαια, ουδείς σκέφτεται μια τέτοια περίπτωση, καθώς αν όλα τα παραπάνω ισχύσουν, η Παναχαϊκή θα βρεθεί σε δύσκολη βαθμολογική θέση, οδηγούμενη αυτόματα στην αποβολή από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Ο Ιωάννης Στεργιώτης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β στο Ρέντη, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (17:00) για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Βοηθούς θα έχει τους Χρήστο Πλακά (Δυτικής Αττικής), Γιώργο Φραγκιαδάκη (Λασιθίου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας).

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: Κηφισιά-Καλαμάτα: Τσαγκαράκης (Χανίων). Athens Kallithea-Αιγάλεω: Παπαπέτρου (Αθηνών). Προοδευτική-Ηλιούπολη: Κουκουλάς (Λέσβου). ΟΦ Ιεράπετρας-Απόλλων Σμύρνης: Πατεμτζής (Ηρακλείου). ΑΕΚ Β-Επισκοπή: Τσακάλης (Ηλείας). Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός με χθεσινή ανακοίνωσή του αναφέρει πως για την είσοδο των εκπροσώπων του Τύπου στον αγώνα με την Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή θα εκδώσει μόνο ονομαστικές διαπιστεύσεις.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement