Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στόχος του η πρώτη θέση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας

Με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Τάκη Παπαδόπουλου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναιγιάλειος, ενόψει του προσεχούς παιχνιδιού στο «Γρ. Καλάκος» με τον Παμβουπρασιακό για την 7η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (17:00).

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η «Μαύρη Θύελλα» έχει ήδη ανέλθει στην Εθνική κατηγορία, ωστόσο στόχος της είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί στην έδρα του αντιπάλου, προκειμένου να πάει ως πρωταθλήτρια από τον 5ο όμιλο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ

Ο τεχνικός Θόδωρος Ανδριόπουλος έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, να παραμείνουν σοβαροί και πειθαρχημένοι, όπως άλλωστε άρχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε αυτούς τους αγώνες μπαράζ, που οδηγούσαν στην επόμενη κατηγορία.

ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ

Ωστόσο, εκτός από τη μάχη για τις τρεις πρώτες θέσεις, κορυφώνεται και η μάχη για την πρωτιά στους σκόρερ σε αυτό το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Μια διοργάνωση έξι αγώνων για κάθε ομάδα, στην οποία προπορεύεται ο Βαγγέλης Λαθύρης του Παμβουπρασιακού με έξι τέρματα, έχοντας όμως και συγκάτοικο στην πρώτη θέση, τον Νίκο Κόλλια της Εράνης Φιλιατρών. Ένα γκολ πιο κάτω βρίσκεται ο Βαγγέλης Γκάτσης του Παναιγιάλειου, στα πέντε γκολ. Την προσεχή Κυριακή λοιπόν, εκτός από τη μάχη της πρωτιάς στον βαθμολογικό πίνακα, στην τελευταία αγωνιστική, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί και στους σκόρερ, την ίδια ώρα που ο Κόλλιας στα Φιλιατρά, θα καλείται να οδηγήσει την Εράνη στη νίκη, απέναντι στον πολύ δυνατό και φιλόδοξο Παλληξουριακό. Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ έχει ως εξής: 6 γκολ: Λαθύρης (1π) (ΠΑΟΒ), Κόλλιας (1π) (Εράνη). 5 γκολ: Γκάτσης (Παναιγιάλειος). 3 γκολ: Σκούτας (Παναιγιάλειος), Μπράτι (1π) (Παλληξουριακός). 2 γκολ: Λιάτος (Παναιγιάλειος), Τσουκαλάς (Λεβάντε), Μιχαλόπουλος (Εράνη), Λεπενιώτης, Σ. Γιαννούσης (Λεωνίδιο). 1 γκολ: Οικονόμου (Παναιγιάλειος), Μηλαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπίσα (ΠΑΟΒ), Αντωνάτος, Ακριστινέι (Παλληξουριακός), Κρεβατάς, Λαζαρίδης, Ξιφαράς (Αμυκλιακός), Μπάρκας, Γεωργιόπουλος, Πέππας (1π) (Εράνη), Αρβανίτης (Παναγιάλειος), Γ. Ελέζι, Τζανάρι, Β. Τσουκαλάς, Ρούνταμ (Λεβάντε), Βερβεσός (1π), Γεωργίτσης, Τομαζέτι, Κυρίος, Ρεντούλης, Μπαλαρίνης (Λεωνίδιο), Σπυρόπουλος (1π) Αμυκλιακός. 1 αυτογκόλ: Μπαϊρακτάρι (Λεωνίδιο).

Ο ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ

Ο Γιώργος Αλατσάκης του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Παμβουπριασιακό που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (17:00) για την 7η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθούς θα έχει τους Αθανάσιο Κουρκουνάσιο και Γιώργο Σηπάκη όλοι του ίδιου συνδέσμου. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές (17:00): Εράνη Φιλ.-Παλληξουριακός: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Αμυκλιακός-Λεωνίδιο: Τσαμουρής (Μεσσηνίας). Ρεπό: ΑΟ Λεβάντε.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement