Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Βέρτης: Έχω ακούσει για ακυρώσεις εισιτηρίων στη συναυλία του στην Κύπρο, λέει ο Μαυρικίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάμεικτες αντιδράσεις έφεραν οι δηλώσεις των Νίκου Βέρτη και Περικλή Κονδυλάτου για τη θέση της γυναίκας στο σπίτι καιτην αγορά εγρασίας.

Μιλώντας στο «Γεια σου» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στάθηκε απέναντι στα όσα δήλωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή.

Ο πρώτος δήλωσε ότι του αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, με τον άντρα να δουλεύει και τη γυναίκα να είναι «βασίλισσα» στο σπίτι, ενώ ο δεύτερος, περιέγραψε την ιδανική γυναίκα, με χαρακτηριστικά της μητέρας του που «μαγειρεύει και δυο φαγητά». 

«Το θεωρώ ξεπερασμένο απαρχαιωμένο και οπισθοδρομικό όλο αυτό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με την Ιλάειρα συμμετέχουμε και οι δύο στις δουλειές του σπιτιού. Πρέπει να υπάρχει και από τους δύο η πρόθεση πάντα για το καλό του σπιτιού, το κοινό πορτοφόλι, αυτά είναι αξίες που έχω πάρει. Εμένα αυτή η αίσθηση της υπεροχής που θέλει να έχει ένα άτομο απέναντι στον σύντροφό με βρίσκει κάθετο».

Στην πορεία, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Κύπρο, λέγοντας: «Έχω ακούσει μέχρι και για ακυρώσεις εισιτηρίων, είναι ένα σεξιστικό σχόλιο».


Οι δηλώσεις Βέρτη
«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».Φωτογραφία άρθρου: NDPHOTO

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement