Ελλάδα
«Μποτιλιάρισμα» σε Κηφισό, Αττική Οδό – Στο «κόκκινο τα διόδια
Δημοσιεύθηκε
6 μήνες πρνστις

Ξεκίνησε η «έξοδος» των ετεροδημοτών που πηγαίνουν στις περιοχές τους για να ψηφίσουν ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου με την κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες το απόγευμα της Παρασκευής να είναι αυξημένη και τους οδηγούς να χρειαστεί να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.
Συγκεκριμένα στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 25΄-30΄από τον κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Μεταμόρφωσης.
Επίσης, καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα υπάρχουν καθυστερήσεις 10΄- 15.
Στο «κόκκινο» τα διόδια
Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στους σταθμούς διοδίων στην Ελευσίνα και στις Αφίδνες.
Ακόμα μποτιλιάρισμα υπάρχει σχεδόν σε όλο το μήκος της ανόδου της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος του Κολωνού μέχρι και τον κόμβο Μεταμόρφωσης.
Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα στο ύψος του Αγίου Κοσμά στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στη Λεωφόρο Αμφιθέας στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Ακόμα, στο «κόκκινο» είναι οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
in.gr
Σχετικά θέματα
Στα 12,70 ευρώ το κόστος για Πάτρα-Αθήνα-Αυξήσεις έρχονται από την 1η Ιανουαρίου 2024 στα διόδια όλης της χώρας
Μαρινάκης για αυξήσεις στα διόδια: Θα γίνει σταδιακά 7,6% το 2024, 2% το 2022
Διόδια: Αύξηση κατά 7,6-7,7% από 1ης Ιανουαρίου
Δημότες Αιγίου για διόδια: «Να μην πληρώνουμε»
Αττική Οδός: Η νέα απάτη με τα διόδια που ξεγελά τους οδηγούς
Κίνηση τώρα στην Αθήνα – Πού έχει καθυστερήσεις στους δρόμους