Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Συνδέοντας κομμάτια της ψυχικής ανθεκτικότητας»

Η δεύτερη εκδήλωση του ΚEΣΥΨΥ από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δεύτερη ημερίδα, με τίτλο «Συνδέοντας κομμάτια της ψυχικής ανθεκτικότητας», διοργανώνεται από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης – ΚεΣυΨΥ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 17.00, στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events (Όθ. Αμαλίας 15).

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της αντίστοιχης εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών την περασμένη Δευτέρα 19/6, το ΚεΣυΨΥ διοργανώνει τη δεύτερη δράση προβολής και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου «Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας των φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου», αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της ψυχικής ανθεκτικότητας στην προσωπική ανάπτυξη.

Η ψυχική ανθεκτικότητα έχει πλέον καταστεί μια απαραίτητη δεξιότητα για όλους μας, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες, να διαχειριζόμαστε το άγχος και να διατηρούμε την συνολική ευημερία. Καθημερινά στον σημερινό ολοένα και πιο πολύπλοκο, εξελισσόμενο και απαιτητικό κόσμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορους στρεσογόνους παράγοντες, είτε πρόκειται για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς και η ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε, να ανακάμπτουμε και να διατηρούμε την βέλτιστη ψυχική υγεία είναι κρίσιμη για τη συνολική ευημερία.

Σκοπός της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία και την προσωπική ενδυνάμωση στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα στην μετά-Covid εποχή.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement