Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή είναι «κολλημένη» σε βάλτο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε «βαλτωμένη» περιοχή και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτραβηχτεί προς τα έξω. Φήμες λοιπόν τη θέλουν να βγαίνει στον «αφρό», ωστόσο ουδείς μπορεί να προδικάσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» κάτι κινείται στον… ορίζοντα, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ενδεχομένως αύριο ή το αργότερο μεθαύριο να υπάρχουν νεότερα.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον Γιώτη Τσαλουχίδη ο οποίος ανέφερε: «Κοιτάμε να δέσουμε τα πράγματα με κάποιους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις μετοχές της ΠΑΕ, θα πρέπει να ξεμπερδέψει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, από την πλευρά τους είναι ζεστοί…».

Ερωτώμενος εάν τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα, είπε: «Θα δούμε τι θα γίνει, υπομονή».

«ΠΟΥΛΑΝΕ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν άφησαν ανεπηρέαστους και τους Αμερικανούς επενδυτές. Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι ήδη έχουν επικοινωνήσει με τον Σταθάκη και ζητούν να απεμπλακούν και να πουλήσουν τις μετοχές τους.

Αν ισχύει αυτή η πληροφορία τότε δένει αυτό που ανέφερε στη «Γ» ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ, πολύ κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας και φυσικά όλοι ευελπιστούν επιτέλους να τελειώσει αυτό το μαρτύριο με τον Ιστορικό Σύλλογο.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement