Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Καρχαρίας σκόρπισε τον τρόμο σε παραλία στη Φλόριντα–«Βγείτε αμέσως απ’ το νερό!»

Δημοσιεύθηκε

στις

Καρχαρίες έχουν εντοπιστεί να κολυμπούν σε ρηχά νερά σε πολλές παραλίες της Φλόριντα τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα οι ξέφρενοι κολυμβητές να τραπούν σε φυγή καθώς δεκάδες βίντεο με τα τρομακτικά περιστατικά βγήκαν στη δημοσιότητα.

Έτσι και την Κυριακή (2/6) ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του στα ρηχά νερά παραλίας στο Perdido Key σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό μεταξύ των λουόμενων.

«Βγείτε αμέσως απ’ το νερό», ακούγονται παραθεριστές να φωνάζουν από την ακτή πανικόβλητοι στη θέα του ογκώδους πλάσματος.

Βίντεο καταγράφει την αγωνία των λουόμενων να βγουν στη στεριά με το βλέμμα καρφωμένο στο σαρκοβόρο κήτος, την ώρα που κάποιοι εξ’ αυτών δείχνουν να μη βιάζονται και τόσο, με έναν θεατή να σχολιάζει αδημονώντας: «κοίτα τους, ακόμα εκεί βρίσκονται».

Η Κρίστι Κοξ, που τράβηξε το βίντεο, είπε στην τοπική εφημερίδα Pensacola News Journal ότι ο καρχαρίας εμφανίστηκε απ’ το πουθενά.

Ο αρμόδιος για την ασφάλεια της παραλίας, Όστιν Τέρνμπιλ, δήλωσε στη New York Post, ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας επειδή εμφανίστηκε ο καρχαρίας.

«Καρχαρίες υπάρχουν παντού στον Κόλπο του Μεξικού. Βλέπουμε σχεδόν καθημερινά καρχαρίες και για το 99,9% των περιπτώσεων δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» είπε συγκεκριμένα.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement