Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεργασία εθελοντών με την Δημοτική Αρχή για να ομορφύνει η Πλαζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πατρέων φρόντισε, στην πολυσύχναστη πλαζ της Αγυιάς –παρά τις κυβερνητικές προθέσεις για παράδοση της παραλίας στα χέρια επιχειρηματικών- έγκαιρα και φέτος, να τοποθετήσει ήπιες κατασκευές (καλαίσθητα σκίαστρα, νέες ντουζιέρες, καθιστικά, καμπίνες, πύργους ναυαγοσωστών και ό,τι άλλο εξυπηρετεί τις ανάγκες των λουόμενων), που είναι διαθέσιμες –δωρεάν- όλο το καλοκαίρι για τους Πατρινούς και τους επισκέπτες και σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει. 

Ο δρόμος που έχει διαλέξει η Δημοτική Αρχή, είναι ένας: ο δρόμος της φροντίδας, της επιμέλειας, του νοικοκυρέματος και της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών. Και είναι απέναντι στον άλλο δρόμο, που προωθεί η κυβέρνηση και τα τοπικά της «φερέφωνα», που είναι ο δρόμος της εμπορευματοποίησης και του κέρδους των λίγων, σε βάρος των πολλών.  

 

Στο πλαίσιο αυτής της δυναμικής και του πνεύματος της συνεργασίας, η Δημοτική Αρχή, με την βοήθεια εθελοντών, ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την πλαζ, παράλληλα με τον αγώνα να παραμείνει ελεύθερη και δωρεάν για όλους.

Τα μέλη του νεοσύστατου Καλλιτεχνικού Συλλόγου Patra stARTs CRAFTing και οι καλλιτέχνες του “ΠΑΡΤΥ” καλλιτεχνικού εργαστηρίου στην  Πουκεβίλ 30 με πολλή χαρά και προθυμία, σε συνεργασία με τον Δήμο, ζωγράφισαν  μερικά από τα αποδυτήρια που εγκατέστησε ο Δήμος στην πλαζ. «Περάσαμε υπέροχα!!! Η άψογη συνεργασία, το πηγαίο ταλέντο των καλλιτεχνών μας και η όρεξη για προσφορά ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας», δηλώνουν οι ίδιοι και κάνουν γνωστό, ότι θα βρίσκονται και πάλι στην πλαζ, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, πρωί και απόγευμα «για να συνεχίσουμε τη δράση που ομορφαίνει την πόλη μας». 

 

Όσο για το μήνυμα της Δημοτικής Αρχής, είναι ένα: Σε όσους ονειρεύονται μπίζνες σε βάρος του λαού, η Δημοτική Αρχή μαζί με τις λαϊκές δυνάμεις της πόλης μας, εγγυώνται ότι δεν θα επιτρέψουν την εκποίηση του δημοσίου πλούτου και την κατάργηση της δημόσιας «αυλής» μας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement