Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Έγκυος κατήγγειλε κακοποίηση από αστυνομικό – «Κουμάντο εδώ κάνω εγώ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία μίας 25χρονης εγκύου, σύμφωνα με την οποία αστυνομικός εισέβαλε στο σπίτι της, την τράβηξε από τα μαλλιά και της είπε «κουμάντο εδώ κάνω εγώ».

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν γείτονας της 25χρονης κάλεσε την αστυνομία διαμαρτυρόμενος για διατάραξη κοινής ησυχίας, επειδή έκλαιγε το 5χρονο παιδί της.

«Το πεντάχρονο παιδί της ζητούσε παγωτό και επειδή ήταν άρρωστο δεν τού έκανε το χατήρι. Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και χωρίς να κάνουν κάποια σύσταση στην παθούσα την τράβηξαν από τα μαλλιά και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα», ανέφερε η Κλεονίκη Αλιζότι, δικηγόρος της 25χρονης.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, δεν έγινε σύσταση στην 25χρονη, αλλά ο αστυνομικός την άρπαξε από τα μαλλιά και την οδήγησε με το ζόρι στο αστυνομικό τμήμα.

«Αυτά τα «εγκλήματα» είναι ήσσονος σημασίας, όπου οι αστυνομικές Αρχές πρέπει να δρουν με γνώμονα το σεβασμό και το συμφέρον του πολίτη και πολλώ δε μάλλον στην περίπτωση που τη φασαρία την κάνει ένα ανήλικο παιδί», ανέφερε η κα Αλιζότι.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η δικηγόρος, το οποίο έκλαιγε και ζητούσε τη μητέρα του.

«Ο αστυνομικός δεν έδωσε καμία σημασία. Μετά από λίγο πήγε η μητέρα της παθούσας, πήρε το παιδί και το οδήγησε στο σπίτι, όπου δεν μπορούσε να ησυχάσει», ανέφερε η δικηγόρος.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement