Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Τοπική αγορά

ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος υπενθυμίζει την αντίθεση του στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών υπενθυμίζει με ανακοίνωση του ότι είναι κάθετα αντίθετος στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και πως ανεξαρτήτως της απόφασης της Κυβέρνησης για αυτή την Κυριακή 16/7 λόγω του καύσωνα (δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση) καλεί τους εμπόρους να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας έχει ως εξής:

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών υπενθυμίζει ότι είμαστε ότι είμαστε ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Αγωνιζόμαστε για να θεσπίσουμε τη λειτουργία των καταστημάτων μόνο τις 3 παραδοσιακές Κυριακές (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, Κυριακή των Βαΐων) και για τη συνταγματική κατοχύρωση της αργίας των υπόλοιπων Κυριακών.

Ανεξαρτήτως της απόφασης της Κυβέρνησης για την Κυριακή 16/7 λόγω καύσωνα (δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση) καλούμε τους συναδέλφους να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά. Είμαστε επίσης αντίθετοι σε κάθε τυχόν μετάθεση της Κυριακής αυτής.

Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές επιφέρει περισσότερα λουκέτα, ανεργία, ύφεση, οξύτερη κρίση και αθέμιτο ανταγωνισμό από τις ξένες πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της μεγάλης εκπτωτικής περιόδου δείχνοντας για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του στις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement