Ποδόσφαιρο
Πελοποννησιακή ομάδα στον παράνομο στοιχηματισμό εμπλέκει η “Δίκη”
Δημοσιεύθηκε
5 μήνες πρνστις

Η “Δίκη” αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της, ότι η τριετής έρευνα των διεθνών αρχών για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού εμπλέκει άλλες τρεις ελληνικές ομάδες.
Η Interpol και η Eurojust, με τη συνδρομή της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar, κατέληξαν ότι οι ελληνικές αρχές πρέπει να ελέγξουν τους αξιωματούχους 5 ΠΑΕ της SL1 και 13 ΠΑΕ της SL2!
Στα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια της αθλητικής υπερεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βιργινίας Σακελλαροπούλου, του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Κώστα Σπυρόπουλου και του προέδρου Εφετών Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου, εντοπίζονται αλλοιώσεις αποτελεσμάτων ελληνικών αγώνων μέσω του παράνομου στοιχήματος.
Κατονομάζονται πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 και αποτυπώνονται οι ευθύνες ποδοσφαιρικών παραγόντων της SL2 σε βάθος δυόμιση ετών, διάστημα στο οποίο η Διεθνής Αστυνομία κατέγραψε μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών τις παράνομες δραστηριότητες του φερόμενου ως εγκεφάλου και των μελών του κυκλώματος.
Από τις 13 ομάδες της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας:
– Δύο είναι από τη Βόρεια Ελλάδα
– Δύο από τη Θεσσαλία
– Πέντε από την Αττική
– Μία από την Πελοποννήσου και
– Τρεις από τη νησιωτική χώρα.
Μόνο 4 από τις εμπλεκόμενες ΠΑΕ δεν αγωνίζονται πλέον στη SL2.
Σχετικά θέματα
Παράδοση το θέαμα στο Λονδίνο, μπάσιμο των «νερατζούρι» στη Νάπολη
Καλύπτουν διαφορά οι Πειραιώτες, δείχνουν δόντια οι «λύκοι»
Τυχερά παιχνίδια: Απίστευτο ποσό ποντάρουν καθημερινά οι Έλληνες το 2023!
Ποιοι προκρίθηκαν στο Euro 2024: Η κλήρωση των playoffs
Πρώτη η Πελοπόννησος σε αριθμό τροχαίων δυστυχημάτων
Η Amazon κατηγορείται πως προσφέρει παράνομες εφαρμογές καζίνο!