Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ο Μητροπολίτης στους τραυματίες της Γέφυρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Καλά τα νέα από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες που ανασύρθηκαν από συντρίμμια της γέφυρας της περιμετρικής, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι τρεις από τους τέσσερις είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο τέταρτος παραμένει διασωληνωμένος, αλλά σταθερός στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Χθες Τετάρτη 26/7, τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στον «Αγιο Ανδρέα» επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τον διοικητή του νοσοκομείου, Ηλία Θεοδωρόπουλο και τον αναπληρωτή διοικητή, Παναγιώτη Δημόπουλο.

Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στην Ορθοπεδική Κλινική του ”Αγίου Ανδρέα” υποβλήθηκαν σε πολύ δύσκολα χειρουργεία, αλλά η κατάστασή τους εξελίσσεται πολύ καλά. Τους επισκεφτήκαμε με τον Σεβασμιώτατο, η παρουσία του οποίου ενδυναμώνει τους ασθενείς, το προσωπικό και εμάς» μας είπε ο κ. Καρβέλης.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ, ο κ. Καρβέλης περιγράφει «ο ένας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αλλά είναι σταθερός. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Ο δεύτερος είναι σε καλύτερη κατάσταση, σταθεροποιημένος και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση και μέριμνα για όλους τους τραυματίες και το προσωπικό μας, ιατρικό και νοσηλευτικό, βρίσκεται συνεχώς κοντά τους και τους παρέχει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη».

Εν τω μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκε η έρευνα της 6ης ΕΜΑΚ για τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από την γέφυρα που κατάρρευσε. Μετά από τρεις ημέρες εξονυχιστικού ελέγχου, ακόμη και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών (του Λούκας και του Τζόρνταν), δεν υπήρξε κανείς που να καταπλακώθηκε από τους τόνους τσιμέντου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement