Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ενημέρωση του προσωπικού του ΚΕΤΧ από την ιατρική ομάδα του “Καραμανδανείου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Για κρίσιμα θέματα δημόσιας υγείας αλλά και κανόνες πρόληψης για τις υγειονομικές απειλές του καλοκαιριού, ενημέρωσαν τα μέλη του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΚΕΤΧ Πάτρας, η ιατρική ομάδα του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων.

Η ενημέρωση έγινε μετά από σχετική πρόσκληση της Διοίκησης του ΚΕΤΧ στα πλαίσια της πολύπλευρης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και τον Διοικητή της ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Ειδικότερα οι γιατροί ενημέρωσαν το προσωπικό του Κέντρου για μία σειρά θεμάτων που αφορούν ιδίως παιδιά και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως, πρόληψη και αντιμετώπιση πνιγμών, δήγματα εντόμων, κακώσεις, θερμοπληξία, εγκαύματα ηλιακά και άλλα, καθώς και εποχιακές αλλεργίες.
Την εθελοντική ιατρική ομάδα αποτελούσαν οι: Βασίλειος Αλεξόπουλος επιμελητής Α΄ Χειρουργικής, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του συντονιστή, Αθανάσιος Φίλιας Διευθυντής Παιδιατρικής, Γκαμπριέλα Φεκετέα Διευθύντρια Παιδιατρικής – Παιδοαλλεργιολογίας, Μαρία Αλεξοπούλου Επικουρική Επιμελήτρια Χειρουργικής, Μαριλίζα Ξενοφώντος Ειδικευόμενη ΩΡΛ, Παναγιώτης Τσιπλάκος Ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής.

Παρούσα στην διοργάνωση ήταν η Διοικήτρια του Καραμανδανείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, στο πρόσωπο της οποίας ο Διοικητής του ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Ευάγγελος Τούντας, τίμησε το υγειονομικό προσωπικό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου για την εθελοντική προσφορά του προς το προσωπικό του Κέντρου Εκπαίδευσης. Μάλιστα συμφωνήθηκε να υπάρξει και συνέχεια σε αντίστοιχες ενημερωτικές και προληπτικές δράσεις με το «Καραμανδάνειο» και την στήριξη της 6ης ΥΠΕ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement