Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Μέντζενα η Άννα Μαστοράκου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην ιερά παράκληση που τελέστηκε και φέτος στη μικρή Βυζαντινή εκκλησία

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχές είναι το ενδιαφέρον της Αννας Μαστοράκου για θέματα που αφορούν τη συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, αλλά και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Τελευταίο παράδειγμα η παρουσία της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφιας με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, της Μέντζενας, με ιδιαίτερη μάλιστα λαμπρότητα και με την παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου.

Η παράκληση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτηση κι ενέργειες του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, ενώ ο Σεβασμιώτατος προανήγγειλε στη διάρκεια της ακολουθίας και τα εγκαίνια του ιερού ναού, αφού ήδη έχουν γίνει τα θυρανοίξια και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη συνεργασία της δραστήριας Εφορίας Αρχαιοτήτων.

Η Αννα Μαστοράκου δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών σε ο,τιδήποτε κι αν χρειαστεί, καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία και δράση διατηρεί και προβάλει την πολιτιστική μας κληρονομιά και θρησκευτική μας ταυτότητα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement