Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Διεθνή

Νεβάδα: Διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου κατηγορείται ότι είχε 4 χρόνια «σχέση» με μαθητή

Δημοσιεύθηκε

στις

Διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου του Λας Βέγκας κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική σχέση με μαθητή επί τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με το FOX 5 η 34χρονη Kaitlin Glover, η οποία εργαζόταν στο Mountain View Christian School, αντιμετωπίζει το κακούργημα της ασέλγειας με παιδί και κατηγορίες για το ότι ως υπάλληλος σχολείου σε θέση εξουσίας, επιδιδόταν σε σεξουαλική επαφή με μαθητή άνω των 16 ετών.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας ανέφερε σε έκθεσή του ότι ένας μαθητής ισχυρίστηκε τον Ιούνιο του 2022 ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη δασκάλα του, την Glover.

Οι δυο τους είχαν σεξουαλική σχέση μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Σεπτεμβρίου 2021, φέρεται να είπε ο μαθητής στην αστυνομία. Η σχέση τους ξεκίνησε, όταν οι δυο τους άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στα social media.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η Glover άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της μέσω του Snapchat». Η διευθύντρια κατηγορείται πως έκανε σεξ με τον μαθητή στο βαν της Glover μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

«Το θύμα δεν είπε σε κανέναν για τη σχέση τους για τέσσερα χρόνια, επειδή η ύποπτη είπε ότι θα αυτοκτονούσε αν το θύμα την εγκατέλειπε, ή ότι θα αυτοκτονούσε αν το έλεγε στην αστυνομία».

Ο Cook είπε ότι ένα μέλος της οικογένειας ενημέρωσε το σχολείο για τους ισχυρισμούς το καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι η Glover δεν έχει εργαστεί στο σχολείο από τότε που η οικογένεια ανέφερε τους ισχυρισμούς.

«Το σχολείο συνεργάστηκε και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία», δήλωσε ο Cook. «Ευχόμαστε το καλύτερο για τον πρώην μαθητή και ελπίζουμε η νομική διαδικασία και η έρευνα να φτάσουν στην αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement