Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ψηλός, εύσωμος, με τατουάζ στο λαιμό» ο δολοφόνος του Μιχάλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή βρίσκονται οι Αρχές, καθώς φαίνεται να έχουν νέο στοιχείο στα χέρια τους.

Από τα βίντεο της μοιραίας νύχτας των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει απομονωθεί καρέ που δείχνει τη φιγούρα του δράστη της στυγερής δολοφονίας, ο οποίος έχει τατουάζ στο λαιμό.

Το σχέδιο δεν φαίνεται ξεκάθαρα και και από τους κατηγορούμενους είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τατουάζ στον λαιμό. Μόνη ελπίδα των Αρχών αποτελεί η ταυτοποίηση του δράστη από τα αποτελέσματα της αντιπαραβολής του DNA.

Οι Αρχές κάνουν έχουν για πρώτη φορά χαρακτηριστικά για τον δράστη: ψηλός, εύσωμος, με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Το βάρος πέφτει σε 5-6 άτομα που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι.

Η ανάλυση του DNA

Στο βίντεο διακρίνεται επίσης ένα χέρι σε παράλληλη κίνηση με το αριστερό χέρι του θύματος, και εκτιμάται ότι η στιγμή που το ακουμπά είναι η στιγμή της επίθεσης. Η εικόνα είναι όμως θολή και οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να την καθαρίσουν.

Η διαδικασία ταυτοποίησης του DNA και του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος έχει ξεκινήσει από χθες Δευτέρα και δεν αναμένεται να είναι εύκολη καθώς έχουν προκύψει αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν το Μιχάλη Κατσουρή.

Μέχρι στιγμής τα ντοκουμέντα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, καταγράφουν καθαρά τις κινήσεις του 29χρονου που προσπαθεί να διαφύγει αφού δέχθηκε την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, που ήταν αυτή που του στοίχισε τη ζωή. Σε πλάνα και βίντεο τον βλέπουμε να βγάζει το κράνος που φορούσε και να ακουμπάει το χέρι του, να κατευθύνεται στο περίπτερο για να κρυφτεί πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά και εκεί να καταρρέει λίγοι αργότερα. Στα πλάνα διακρίνεται επίσης η στιγμή της επίθεσης που δέχεται με ρόπαλο.

Σύντομα αναμένεται να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα, τουλάχιστον αυτών οι οποίοι θεωρείται ότι έχουν βεβαρυμμένο παρελθόν. Η διαδικασία συνηθίζεται, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει στον δράστη της δολοφονίας καθώς δεν γνωρίζουμε αν ο δολοφόνος είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, με το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα Κροάτες που δεν έχουν συλληφθεί να περιορίζει τις πιθανότητες. Γι΄αυτό άλλωστε και έχουν ενεργοποιηθεί οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι παρόντες στην επίθεση.

IN.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement