Πάτρα - Δ. Ελλάδα
Κέρκυρα: Συνελήφθη οδηγός ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους
Δημοσιεύθηκε
4 μήνες πρνστις

Στη σύλληψη ενός 31χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε με το όχημά του δύο ηλικωμένους στην περιοχή της Αχαράβης στην Κέρκυρα το βράδυ της Πέμπτης (17/8), προχώρησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο οδηγός του ΙΧ παρέσυρε δύο ηλικιωμένους ηλικίας 80 ετών και 81 ετών αντίστοιχα που κινούνταν επί της οδού Ρόδας–Αχαράβης στην περιοχή της Αχαράβης.
Ο οδηγός του ι.χ. αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
Σχετικά θέματα
Πάτρα: Ένα χρυσό παιδί ο 26χρονος Παντελής Καρέλης που σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Κέρκυρα
Βόλος: Νέο σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού και το βρέφος
Νέα καταγγελία για καισαρική χωρίς νάρκωση – «Με έσφαζαν, νόμιζα ότι θα πεθάνω»
Φωτιά τώρα στον Άγιο Στέφανο Κέρκυρας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής
Λιβύη: Τα παιδιά μου προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν, λέει ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης