Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θύμα απάτης ο Βασίλης Καρράς: Εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα υγείας του – «Είναι εξοργιστικό»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για να προωθήσουν το προϊόν αδυνατίσματος οργάνωσαν στο Facebook μια απάτη. Δόλωμα εν αγνοία του ο Βασίλης Καρράς.

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πήραν μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έκαναν μοντάζ. Έβαλαν στα χέρια του το επίμαχο σκεύασμα και έγραψαν από κάτω ότι αυτό κάνει θαύματα σε χρόνο ρεκόρ. Ο τραγουδιστής ενημερώθηκε και μέσω του δικηγόρου του έστειλε μήνυμα, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Έτσι ο αγαπημένος τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα του και τις ψεύτικες φωτογραφίες με τον ίδιο να κρατάει στο χέρι αδυνατιστικό προϊόν, σύμφωνα με το Thesstoday.gr.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κωτσόπουλου, καθώς η εν λόγω εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

Μάλιστα, θέλοντας να γίνει πιο πιστευτή προς το κοινό της, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας πως η απώλεια κιλών του οφείλεται στο αδυνατιστικό σκεύος που προωθεί.

Δείτε την ανάρτηση

Οι ψεύτικες φωτογραφίες

Παρακάτω βλέπουμε αριστερά τη μονταρισμένη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στην οποία φαίνεται να κρατάει το επίμαχο σκεύασμα και δεξιά την πραγματική που πήραν και επεξεργάστηκαν οι απατεώνες.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί. 


Ροή ειδήσεων

Advertisement