Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Άρειος Πάγος: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Στίγκα – Κλήθηκε να καταθέσει την Τρίτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα από Άρειο Πάγο για τις καταγγελιες του Βασίλη Στίγκα για τα όσα συμβαίνουν στους Σπαρτιάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Στίγκας έχει κληθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλινη, να καταθέσει την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00.

Όλα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη (31.08.23), όταν ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» σε μία πρωτοφανή εικόνα για το ελληνικό κοινοβούλιο, εμφανίστηκε να κάθεται μόνος του στα κοινοβουλευτικά έδρανα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για τις πυρκαγιές.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πως και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθιά δημοκράτης» ανέφερε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Βουλής, προκαλώντας αίσθηση.

Στη συνέχεια, ήρθε και η διαγραφή τριών βουλευτών του κόμματος, των κ.κ. Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβάρδα και Γιάννη Κόντη, με τις εξελίξεις από εκεί και πέρα να είναι ραγδαίες και να προκαλούν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

ertnews.gr

newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement