Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πολιτική

3η Σεπτεμβρίου: Το ΠΑΣΟΚ γίνεται σήμερα 49 ετών

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εκδηλώσεις για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξουν με τη θεματική συζήτηση «Σύγχρονες προκλήσεις: Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές και βιώσιμη ανάπτυξη» στο Περιστύλιο του Ζαππείου, σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυσή του από τον Ανδρέα Παπανδρέου και διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι εκδηλώσεις θα ανοίξουν στις 18:00 με τη θεματική συζήτηση «Σύγχρονες προκλήσεις: Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές και βιώσιμη ανάπτυξη» στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Ομιλητές θα είναι οι:

– Χάρης Δούκας, καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

– Παναγιώτης Δημόπουλος, καθηγητής οικολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και γραμματέας Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

– Μιχάλης Χάλαρης, γραμματέας Τομέα Πολιτικής Προστασίας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

– Ευανθία Σισμάνογλου, Project Manager στην εταιρεία EV Loader.

– Γιώργος Καραμανώλης, σύμβουλος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας & Τεχνολογίας, συντονιστής της δράσης «Ψηφιακή Κοινωνία – Digital Society».

Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί η πολιτική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement