Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Νεκταριος Φαρμακης σε Αντιρριο, Γαλατα και Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Αντίρριο, Γαλατάς και Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας ήσαν οι τρεις σταθμοί της σημερινής (3-9-23) περιοδείας του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και επικφαλής συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Νεκτάριου Φαρμάκη.
Ο κ. Φαρμάκης συναντήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες των τριών περιοχών και είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει την ανάγκη μίας ισχυρής αυτοδιοικητικής πορείας που θα κεφαλαιοποιήσει τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων 4 ετών και θα «σφραγίσει» οριστικά και αμετάκλητα το πέρασμα της Δυτικής Ελλάδας σε μία εποχή ανάπτυξης.
«Τα αποτελέσματα που πετύχαμε στην Περιφέρεια είναι απτά, ορατά και καταγράφονται σε όλους τους επίσημους δείκτες. Αυτό που τώρα πρέπει να σκεφτούμε είναι το αύριο. Θα πάμε ακόμα πιο μπροστά ή θα ρισκάρουμε ένα πισωγύρισμα; Θα συνεχιστεί η σκληρή προσπάθεια που έφερε αποτελέσματα ή θα επιστρέψουμε στην αδράνεια;» ανέφερε μεταξύ άλλων, ζητώντας τη στήριξη των πολιτών για την ανανέωση της θητείας της Περιφερειακής Αρχής.
Τέλος, τόνισε ότι πολλές φορές, ο εφησυχασμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των πολιτών , τόσο ως προς την επίτευξη του εκλογικού στόχου, όσο και στη νέα θητεία. «Πιστεύω βαθιά ότι εάν πετύχαμε πολλά στην 4ετία που τελειώνει, δεν οφείλεται μόνο στη δική μας δουλειά, αλλά και στη… δική σας δίψα. Τη δική σας διάθεση, μετά από χρόνια υστέρησης, ο τόπος μας να γίνει καλύτερος. Αυτή τη διάθεση δεν πρέπει να τη χάσουμε. Σας θέλω κοντά μου, ως συμβούλους και καθοδηγητές. Εσείς, είστε η πυξίδα μας…» ανέφερε.
Την προσεχή Τετάρτη (6-9-23) ο κ. Φαρμάκης θα επισκεφθεί τη Χαλανδρίτσα και το Λάππα Αχαΐας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement