Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στον Μητροπολίτη Πατρών ο Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο συναντήθηκε ο Παθολόγος & υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη, κύριος Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος.

Στα πλαίσια της συνάντησης, πέραν θρησκευτικών και πνευματικών ζητημάτων που συζητήθηκαν, ο κύριος Ζησιμόπουλος ως ιατρός του ΟΚΑΝΑ ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο για την πολυεπίπεδη αρωγή της Εκκλησίας αλλά και του ιδίου του Σεβασμιοτάτου προσωπικά σε ότι αφορά τις ανάγκες των εξαρτημένων ατόμων. Είναι εξόχως σημαντική η συνεισφορά της Μητροπόλεως στα γεύματα αγάπης μέσω των οποίων υποστηρίζονται πολλοί ωφελούμενοι.

Ο κύριος Ζησιμόπουλος ως θιασώτης της ενίσχυσης και της στήριξης του Πολιτισμού και της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, εξέφρασε την ισχυρή βούλησή του να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του και με κάθε προσήκοντα τρόπο ώστε να αναδειχθούν και να υποστηριχθούν ιστορικά θρησκευτικά μνημεία της περιοχής μας, όπως επίσης να ενισχυθεί και να υποστηριχθεί το ούτως ή άλλως πλούσιο Κοινωνικό έργο της Εκκλησίας μας.

Με πατρική αγάπη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος ευλόγησε την προσπάθεια του κ. Ζησιμόπουλου, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον αγώνα αυτό και από κοινού δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση στο εγγύς μέλλον.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement