Πάτρα - Δ. Ελλάδα
Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη
Δημοσιεύθηκε
3 μήνες πρνστις

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Για αύριο Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00) στα γραφεία του Αρκτικού Διαμερίσματος (κατά τις ώρες 08:30-14:00), στο νοσοκομείο Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:00-14:00), στο Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:00 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.
Σχετικά θέματα
ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο νέος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα
Συμμορία με γνωστό τράπερ «χτυπούσε» ΑΤΜ και μετά ξέπλενε τα χρήματα μέσω… βίντεο κλιπ και τζόγου
Η Δημοτική Αρχή στην κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών Αχαϊας
ΣΥΡΙΖΑ-Αχαΐας: Αποχώρησε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Μιχάλης Σιδηρόπουλος
Τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων στην Αχαΐα μέσω ευρωπαϊκού έργου Interreg TheRout_Net
ΕΛ.ΑΣ: Μικρός αριθμός μεταθέσεων στην Αχαΐα