Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μετεωρολόγοι σε Μητσοτάκη για την κακοκαιρία Daniel: «Είναι η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε ποτέ στη χώρα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανώς για τη μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε ποτέ στη χώρα.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τους συμμετέχοντες υπουργούς, Αγοραστό, μετεωρολόγους και ΠΣ συζητήθηκε ο συντονισμός για τις επόμενες δύσκολες ώρες καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη (εξασφάλιση ανοικτών δρόμων προς νοσοκομεία κ κρίσιμες υποδομές, φιλοξενία ανθρώπων όπου χρειάζεται κα).

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιχειρούν από το πρωί για απεγκλωβισμούς κλπ και συνεχίζουν να είναι στο δρόμο. Όπως και του ΔΕΔΔΗΕ γιατί είχε πολλές διακοπές ρεύματος.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει οι πολίτες να ακολουθούν πάντα τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να ακολουθούν τα μηνύματα του 112.

Στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό συμμετείχαν Κικίλιας, Οικονομου, Μπρατάκος, Τριαντοπουλος, Τουρνάς, Κοντογεωργης, ΓΓ Παπαγεωργιου, Αρχηγος και επιτελείς ΠΣ και με τηλεδιάσκεψη Αγοραστός και μετεωρολόγοι.

Αναμένεται δήλωση από τον κ. Κικίλια και τον κ. Τριαντόπουλο, ο οποίος θα μεταβεί αύριο στην περιοχή για καταγραφή και έναρξη διαδικασίας αποκατάστασης και αποζημιώσεων.

 

ΠΗΓΗ – iefimerida.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement