Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η Πάτρα είναι έτοιμη να αναδείξει τον επόμενο Δήμαρχό της»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η Πάτρα είναι έτοιμη να αναδείξει τον Οκτώβριο τον επόμενο δήμαρχό της.

Η παράταξη Πελετίδη μετά από δύο θητείες με τα θετικά και τα αρνητικά της έκλεισε τον ιστορικό της κύκλο και πρέπει να βρεθεί πλέον στην αντιπολίτευση, ώστε η πόλη μας να αλλάξει, να κερδίσει το χαμένο έδαφος, να αναπτυχθεί και να προχωρήσει μπροστά. Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΠΑΤΡΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ του Β. Αϊβαλή θα δώσω τη μάχη ώστε να έχουμε αυτή τη θετική για την πόλη μας εξέλιξη».

Με αυτή τη γενική διαπίστωση ξεκίνησε ο Κώστας Μαλαμής, τη συζήτηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Κώστα Ζαχαριάδη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον οργανωτικό υπεύθυνο του επιτελείου του Γρηγόρη Θεοδωράκη. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο περιθώριο του διαρκούς συνεδρίου για την ανακήρυξη των υποψηφίων προέδρων του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Οκτωβρίου. Και οι δύο διαπίστωσαν την ανάγκη να προκύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες προοδευτικές δημοτικές και περιφερειακές διοικήσεις που θα λειτουργήσουν σε όφελος του κόσμου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement