Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός ανέβαλε την επίσκεψή του στη ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω των καταστροφών, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, τις ίδιες ημέρες δεν θα γίνουν επισκέψεις από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη στα περίπτερα της 87ης ΔΕΘ.

Στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, για να δει από κοντά τις καταστροφές και τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού.

«Η αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κακοκαιρία», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία

Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου

Οι συσκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με το επιτελείο του είναι συνεχείς στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να βρεθεί η κυβέρνηση στις πληγείσες περιοχές και δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία Daniel, καθώς μετράμε ήδη τέσσερις νεκρούς ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι πολίτες.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για την ακύρωση όλων των παράλληλων κυβερνητικών εκδηλώσεων στη ΔΕΘ είχε ληφθεί από νωρίς, ωστόσο στο Μαξίμου εκτίμησαν ότι είναι προτιμότερο να επαναπρογραμματιστεί ολόκληρη η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση.

Νωρίτερα, είχε δοθεί «απαγορευτικό» από την Ηρώδου Αττικού στα κυβερνητικά στελέχη για την παρουσία τους σε περίπτερα, εγκαίνια περιπτέρων των υπουργείων, συμμετοχή σε εκδηλώσεις όπως πάνελ, συζητήσεις και ομιλίες, μέχρι τη Δευτέρα.