Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δεδομένη η αποχώρηση Ιτούδη από την Εθνική-Ποιος έρχεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Η συνάντηση του Βαγγέλη Λιόλιου με τον Δημήτρη Ιτούδη το πρωί της Παρασκευής έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Και αν διαβάσουμε πίσω από το νόημα της ενημέρωσης της Ομοσπονδίας, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα λήξει και μάλιστα με τον τρόπο που πρέπει.

Σε πολύ καλό κλίμα, δίχως κόντρες και διαφωνίες. Μια σχέση που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ολοκληρωθεί ένα χρόνο νωρίτερα και όπως φαίνεται θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον και οι επίσημες ενημερώσεις. Μία εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει το SPORT24, ύστερα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής στο MundoBasket.

Ό,τι ανακοίνωση βγει φαίνεται πως θα είναι συναινετική και δείχνει πως και οι δύο πλευρές θέλουν να γίνουν όλα σωστά και με αξιοπρέπεια.

Άλλωστε και η ενημέρωση της ΕΟΚ έκανε λόγο για απολογισμό και όχι για τον σχεδιασμό εν όψει του Προολυμπιακού, άρα δεν υπήρξε κάτι που να αφορά το μέλλον, αλλά μόνο το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής: “Οι δύο άνδρες έκαναν σε άριστο κλίμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και στο οποίο στάθηκαν, είναι ότι η Εθνική Ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση, που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια”.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Δημήτρη Ιτούδη, όπως είχατε ενημερωθεί μέσα από την Game Night. Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερης συσπείρωσης που (θα) παρέχει ο “Kill Bill” είναι στοιχεία που μπαίνουν στη ζυγαριά πριν από την τελική επιλογή.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement