Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ στην Καλαμαριά – Δύο νεκροί με τραύματα από σφαίρα
Δημοσιεύθηκε
3 μήνες πρνστις

Τραγικό τέλος βρήκε μία 42χρονη στα χέρια του συζύγου της στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη.
Ο 38χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αστυνομικός, φέρεται να πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 περίπου στις 8:15.
Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του, με την οποία είχαν δύο παιδιά.
Επί τόπου έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.
Σχετικά θέματα
Άφαντη για 5η μέρα η 34χρονη Χρυσάνθη που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Ένοχος ο 42χρονος που απείλησε με μαχαίρι τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη – «Τον αγαπάω, αλλά είναι επικίνδυνος»
Πυροβολισμοί στη Σαλαμίνα – Νεκρή 43χρονη
Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου – Αναστάτωση μετά από αιματηρή συμπλοκή Ρομά
Εξαφάνιση 15χρονης από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης
Σταϊκούρας: Σε λειτουργία το μετρό Θεσσαλονίκης στο δεύτερο εξάμηνο του 2024