Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δράσεις προαγωγής υγείας από τους Παλαίμαχους και την ΠΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας διοργάνωσε ημερίδα στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας με θέμα «Πρόληψη, Διατροφή και ΄Άσκηση» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συνάμα πραγματοποιείται έως και αύριο Παρασκευή εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Γεωργίου.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος κατά το χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς και υπέρτατο αγαθό με το οποίο καθένας από εμάς μπορεί να χαρίσει ζωή σε ένα συνάνθρωπό του μέσω της εθελοντικής του προσφοράς.

Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η εξασφάλιση της επάρκειας αίματος σε όλες τις γωνιές του τόπου μας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Έτσι βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών, αλλά και με όλους τους συλλόγους που πραγματοποιούν εθελοντικές αιμοδοσίες, ενισχύοντας την προσπάθειά τους με κάθε τρόπο.

Συγχαρητήρια στο σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας για την πολύ αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, με την οποία αποδεικνύει ακόμα μια φορά την κοινωνική του αλληλεγγύη και προσφορά».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement