Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έχουμε κερδίσει την αγάπη του κόσμου»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας για το βροντερό παρών που έδωσαν στη συγκέντρωσή μας στην εκλογική περιφέρεια Ρίου.

Αποδεικνύεται ότι δεν κερδίσαμε μόνο την αποδοχή της κοινωνίας, αλλά και την αγάπη όλων. Τον Οκτώβριο του 2023 η πόλη μας θα είναι μία Πάτρα Ενωμένη». Αυτό ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης απευθύνοντας και δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες στο Ρίο.
Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου στο καφέ «Magnifico» στο Ρίον, απέδειξε τη δυναμική του συνδυασμού.
«Θέλουμε να ξανακάνουμε την Πάτρα βασίλισσα, αυτό που ήταν πάντα. Το θέλουμε, το πιστεύουμε και το μπορούμε», ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος στους φίλους της παράταξής του, ασκώντας, παράλληλα, κριτική στη Δημοτική Αρχή: «Η Πάτρα θέλει όραμα, θέλει ελπίδα, θέλει διεκδικήσεις. Δεν θέλει διαχειριστές και μόνιμα καταγγέλλοντες. Οσοι θέλουν να είναι απλά διαχειριστές να πάνε σπίτια τους για να έρθουν άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες να διοικήσουν την πόλη μας».
Ο Κώστας Σβόλης στάθηκε και στην πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού, τονίζοντας πως η κοινωνία αγκάλιασε και συναίνεσε στο κάλεσμα που απηύθυνε ο ίδιος για ευρύτερες συνεργασίες «Εμείς θα εργαστούμε για όλους τους πατρινούς. Δεν κοιτάμε χρώματα. Για εμάς ιδανικά είναι η εντιμότητα, το ήθος, η κοινή λογική και η διάθεση για δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος, καλώντας, ταυτόχρονα, τους παρευρισκόμενους στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της «Πάτρα Ενωμένη» στην πλατεία Γεωργίου Α΄ την προσεχή Τρίτη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement