Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει» δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της.

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ακόμη, ότι «είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου» και τόνισε ότι «σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά».
«Κι εμείς», πρόσθεσε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια.
«Είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου»
Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε», είπε, για να σημειώσει:
«Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».
Οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν στις 8 το πρωί και κλείνουν στις 8 το βράδυ, ενώ μπορούν να ψηφίσουν τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι/ες εγγραφούν σήμερα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement