Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κασσελάκης: «Πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω – Από αύριο πρέπει να ενωθούμε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι για να ασκήσει το δικαίωμά του, έφτασε μετά τις 12:30 ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εκεί, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος έγινε αποδέκτης ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε φωτογραφίες και αντάλλαξε χειραψίες.

Περίμενε υπομονετικά στην ουρά που υπήρχε, καθώς η συμμετοχή είναι μεγάλη

Παράλληλα, συνομίλησε με πολίτες, λέγοντας «πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω, από αύριο πρέπει να ενωθούμε».

Απαντώντας σε μια γυναίκα, είπε: «Με τον Αλέξη, για τον Αλεξη».

Από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι/ ες εγγραφούν σήμερα, μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία των κρίσιμων εκλογών για το κόμμα, αλλά και για την Αριστερά και το πολιτικό σύστημα συνολικά.

«Δεν έχω άγχος για τη διαδικασία γιατί ξέρω για ποιον λόγο το κάνω, ξέρω για ποιον λόγο αποφάσισα να κατεβώ, ξέρω ότι δε θα αλλάξω την στρατηγική μου η οποία είναι να μιλάω κατευθείαν στον κόσμο και ξέρω ποιος είμαι εάν χάσω. Ξέρω τι έργο θέλω να συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα θα είναι στην κρίση του κόσμου», είπε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο υποψήφιος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

«Εύχομαι όσοι μας ακούν, ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητας, να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, να βρουν ένα μέλλον σε αυτήν την παράταξη την οποία τη μεγαλώνουμε, να έρθουν να γραφτούν και να ψηφίσουν γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από μια μοντέρνα, προοδευτική κοινωνία και ένα σύγχρονο προοδευτικό κόμμα».


Ροή ειδήσεων

Advertisement