Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Τσίπρας: Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα – «Θα είμαστε εδώ»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Το μαζικό παρών αποδεικνύει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας έξω από το εκλογικό κέντρο στην Πλάκα που πήγε να ψηφίσει για τον διάδοχό του.

«Θα είμαστε εδώ» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιώντας χρόνο που δεν απογοήτευσε όσους θεωρούν ότι η παρουσία και η συμμετοχή Τσίπρα στη νέα εποχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά σημαντική.

Η ικανότητα του να κρατάει ισορροπίες έγινε και στον πιο δύσπιστο εμφανής αν κρίνει την εικόνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, περίοδος κατά την οποία ο Τσίπρας απείχε συνειδητά από τις διαδικασίες του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με αγκαλιές και χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Βιάστηκαν να «τελειώσουν» τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους μαζικό παρών, καθώς και το δικό μου, ως ένας από αυτούς, αποδεικνύει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πώς πάμε; Έχουμε κόσμο;»

Ανθρώπινος και χαμογελαστός, κανείς άλλωστε δεν μπορεί να αμφισβητήσει το επικοινωνιακό χάρισμα του Αλέξη Τσίπρα, μπήκε στο εκλογικό κέντρο, χαιρέτησε τους ανθρώπους και το πρώτο που ρώτησε ήταν «Πώς πάμε; Έχουμε κόσμο;».

Ροή ειδήσεων

Advertisement