Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Κ. Σβόλης στο πλευρό των δημοτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασταμάτητες είναι οι περιοδείες του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Κώστα Σβόλη καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία γι τις κρίσιμες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Σβόλης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Αντώνη Αλεξόπουλο και άλλους υποψηφίους επισκέφθηκε την Παρασκευή τα γραφεία του ΕΦΚΑ, όπου συνομίλησε εργαζόμενους, διοικητικούς υπαλλήλους και υγειονομικούς καταγράφοντας τις ανάγκες τους αλλά και τα αιτήματα των πολιτών.

«Τύχαμε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής και διαπιστώσαμε, για μια ακόμη φορά, το ότι η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» κερδίζει καθημερινά περισσότερους φίλους που πιστεύουν και ακολουθούν το όραμά μας για την πόλη μας», ανέφερε ο κ. Σβόλης, επισημαίνοντας πως ο τομέας της υγείας, της πρόνοιας και της κοινωνικής πολιτικής θα έχει πρωτεύοντα ρόλο.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του δημότη της Πάτρας και να φροντίζουμε με τις παρεμβάσεις μας να βελτιώσουμε το επίπεδο διαβίωσης. Η «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει την πορεία της προς την αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της πόλης, με τη μεγάλη της δύναμη να είναι η αγάπη της κοινωνίας», καταλήγει ο κ.Σβόλης.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement