Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: «Πρόκειται για απάτη, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε και εκείνος – όπως και πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου – θύμα απάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ανέφερε πως μια σελίδα στο διαδίκτυο τον ήθελε να δίνει συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και να προωθεί εταιρεία με κρυπτονομίσματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο τονίζοντας πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια. «Προσοχή! Δυστυχώς, όπως πολλοί από σας με ενημερώσατε, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύνδεσμος με ένα «δημοσίευμα» δήθεν προερχόμενο από την εφημερίδα «Το πρώτο θέμα», το οποίο εμφανίζει, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομά μου και την εικόνα μου σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ να προωθώ εταιρεία κρυπτονομισμάτων, με την οποία ουδεμία σχέση έχω.

«Για την ασφάλεια όλων, μεγάλη προσοχή στις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται μέσω διαδικτύου!»

Όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς για την απάτη εις βάρος του.

Πρόκειται για απάτη. Το εν λόγω κείμενο με τις συνοδευόμενες φωτογραφίες είναι εξ ολοκλήρου ψευδές και κατασκευασμένο και δεν προέρχεται από την εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», ούτε δημοσιεύτηκε ποτέ από αυτή. Για την ασφάλεια όλων, μεγάλη προσοχή στις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται μέσω διαδικτύου! Τα ανώτερο δηλώνω, με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement